Avondvierdaagse met Diabetesvereniging

06 mei 2009 07:00

ALMERE - De Diabetesvereniging afdeling Almere loopt op 8, 9, 10 en 11 juni voor het vierde jaar met een groep wandelaars de Avondvierdaagse. De vereniging hoopt dat veel diabetes-patiënten willen meelopen.


Bewegen is, naast een goede medicatie, een van de belangrijkste pijlers in de behandeling van diabetes. Dat bewegen hoeft niet perse op een sportschool, regelmatig wandelen is een uitstekende en goedkope manier om je conditie op peil te houden.
Met een leuke groep wandelaars, met én zonder diabetes kunnen patiënten vier avonden langs de mooiste plekjes van Almere Buiten lopen. Ervaring is niet nodig, een redelijke conditie en goede schoenen uiteraard wel. De Diabetesvereniging afdeling Almere zorgt voor begeleiding en de verzorging van de inwendige mens op het pauzepunt. Een medaille en bloemen op de vierde avond zijn de beloning.
De deelnameprijs voor de Avondvierdaagse bedraagt 5 euro per persoon. Inschrijven kan tot dinsdag. Aanmelden of meer informatie kan via Margriet Karsoredjo, wandelcommissie DVN Almere tel. 036-5348338, email: almere@dvn.nl.
Informatie: www.dvn-almere.nl.