Badmintonclub Arcade heeft plaats voor nieuwe leden

11 januari 2012 06:00

STEDENWIJK - Badmintonclub Arcade speelt in Sporthal Stedenwijk aan de Kampenweg 7 en heeft plaats voor nieuwe leden die graag willen badmintonnen.


De afdeling recreanten kan er leden bij hebben. Bij deze afdeling kan iedereen op sterkte spelen om rustig aan te beginnen. Competitiespelers zijn ook welkom in de senioren en jeugd. Ook als jeugdlid kan er recreatief gespeeld worden. Arcade heeft toptrainers in dienst die leden met veel plezier het badminton wil bijbrengen.
Er wordt vrij gespeeld op de maandag- en donderdagavond, dinsdag is een trainingsavond. Tot eind januari is zaterdagmiddag competitiemiddag.

Aangepast badminton

Arcade heeft ook een afdeling Aangepast badminton. Dit is badminton voor mensen met een beperking. De rolstoelers van Arcade zijn in december 2011 met zeven medailles teruggekomen uit Guatamala, waar het WK gespeeld is en waar een van de dames zelfs met goud terugkwam.
Voor wie ook in een rolstoel zit en eens wil komen kijken of meedoen, is van harte welkom op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur tijdens de training van de rolstoelers en de overige leden. De hal heeft negen banen en er is een lift aanwezig.
Vrij spelen

Geïnteresseerden mogen twee avonden vrij spelen om kennis te maken met de club. Wie zich inschrijft krijgt gratis een badmintonracket. Kijk voor meer info op bcarcade.nl.