Bakker, Bak & FriendsMuzikaal talent gezocht voor Rabo JubileumEvent 2011

21 september 2011 05:00

STAD CENTRUM - Rabobank Almere bestaat 1 december 35 jaar. Bij een jubileum hoort natuurlijk een feest. Op donderdagavond 1 december organiseert de bank dan ook speciaal voor haar leden een Rabo JubileumEvent in de Schouwburg Almere.


Muzikale talenten uit Almere krijgen de kans hun kwaliteiten te etaleren. “Deze talenten worden begeleid door niemand minder dan Cor Bakker. Kortom, voor lokaal muzikaal talent een uitgelezen kans om zich professioneel te manifesteren”, aldus Nathal van Rijn, directievoorzitter Rabobank Almere.

Presentator Gregor Bak

De avond wordt gepresenteerd door tv-persoonlijkheid Gregor Bak die zijn landelijke bekendheid verwierf met NCRV-televisieprogramma’s als ‘Zo Vader Zo Zoon’ en ‘De Zingende Zaak’. Maar ook als musicoloog en veelzijdig muzikant verdiende Gregor ruimschoots zijn sporen.
Talent in de schijnwerper

Muzikaal talent (amateur- of semi-professioneel) uit Almere krijgt de unieke kans om op 1 december in een professionele ambiance haar kwaliteiten te etaleren. Van Bach tot pop; vocaal of instrumentaal (met uitzondering van piano) en solistisch of in een groep. Zij worden daarbij begeleid door niemand minder dan Cor Bakker en zijn combo.
Aanmelden voor de auditieronde kan tot uiterlijk 1 oktober door een e-mail te sturen naar corbakker@ledenwaardering.nl. Vergeet niet om naam, adres, telefoonnummer en een omschrijving van de act te vermelden.
Leden van Rabobank Almere ontvangen te zijner tijd een uitnodiging voor deze avond.