Balkan Beatz en Mala Vita primeur in De Meester

05 november 2008 08:00

ALMERE - Op het podium van De Meester staan zaterdag 8 november de razend populaire DJ's Balkan Beatz en de energieke liveband Mala Vita. De avond start om 20.00 uur.


Balkan Beatz maakt unieke, feestelijke dancemuziek met invloeden uit alle hoeken van de wereld. Oost-Europese-, Arabische-, Latijnse- en folk invloeden zijn terug te horen en deze samensmelting heeft al eerder grote festivals als Lowlands plat gespeeld. Ook staat Balkan Beatz regelmatig in een uitverkochte Melkweg, de Meester haalt ze nu voor het eerst naar Almere.
Mala Vita is al net zo opzwepend en dansbaar, met Balkan-melodieën en energieke optredens, waarin de zeven bandleden hun verschillende achtergronden vermengen tot een geweldig eigen geluid. Mala Vita heeft al een Essent Award gewonnen en meerdere grote podia en festivals kennis laten maken het hun unieke sound.
Podium de Meester is te vinden aan de Rentmeesterstraat 2, naast de Grote Markt. Kaarten zijn aan de deur of in de voorverkoop te verkrijgen, entree bedraagt zeven euro. Meer informatie is te vinden op www.demeesteralmere.nl.