Baloe Kinderdagverblijf: aandacht voor kinderen in kleine groepjes

12 maart 2010 08:00

MUZIEKWIJK - "Bij Baloe Kinderdagverblijf staan kinderen en ouders centraal", zegt directrice en eigenaresse Willeke Hobo.


Na jarenlang zelf als leidster voor grote kinderdagverblijven gewerkt te hebben, vond Willeke Hobo het tijd om een eigen kinderdagverblijf aan de Operetteweg 110 te starten met aandacht en betrokkenheid voor elk kind. "Zowel ik als directrice maar ook al onze pedagogisch medewerkers zijn vanaf moment één heel betrokken bij elk kind. Dat maakt Baloe tot een aangenaam verblijf." Er is veel aandacht voor communicatie met ouders. "Wij overleggen veel en we kijken wat bij het kind past." De eerste dag maken zij een foto en een persoonlijk verslagje dat ze aan de ouders mailen. "De eerste dag is vaak heel spannend. En alle belangrijke ontwikkelingen van het kind houden wij daarna bij in een heen-en-weer-schriftje dat ouders steevast kunnen lezen."

Kleine groepjes

De kinderen krijgen bij Baloe de vrijheid om zichzelf te ontdekken. "En om zichzelf te zijn. Onze verschillende groepen zijn juist klein gehouden om die veilige, vertrouwde sfeer en persoonlijke aandacht te geven."
Voor meer informatie over Baloe en de flexibele opvang en opvang op maat: www.baloekinderdagverblijf.nl.