Banenmarkt ‘Laat je zien (het werkt!)’

05 oktober 2011 05:00

ALMERE – ‘Laat je zien (het werkt!)’ is het thema van de Landelijke Banenmarkt van UWV Werkbedrijf donderdag 6 oktober. Werkzoekenden die al langer op zoek zijn naar werk kunnen op de Werkpleinen tussen 12.00 en 18.00 uur terecht bij stands, informatiepunten en workshops voor vacatures, informatie en advies over werk.De Banenmarkt is het grootste banenevenement van Nederland waar ouderen, jongeren en Wajongers, die op zoek zijn naar werk, op tientallen locaties in het land persoonlijk in contact kunnen komen met werkgevers. Deze dag is een ideale gelegenheid om die werkgever of die ene werkzoekende te vinden.
Dat het persoonlijk kennismaken werkt, is bewezen met voorgaande edities. Zo solliciteerden in 2010 ruim 37.000 werkzoekenden naar aanleiding van de Landelijke Banenmarkt op één van de duizenden vacatures
In Almere biedt de Landelijke Banenmarkt volop interessante vacatures voor klanten met minder kansen op de arbeidsmarkt, zoals 50-plussers en mensen met een arbeidsbeperking. Om direct een match te maken vinden er speeddates plaats.

Werkgevers

Voor werkgevers is de Landelijke Banenmarkt een unieke kans om hun bedrijf te presenteren aan een breed publiek en werkzoekenden te ontmoeten. De standhouders op de banenmarkt zijn organisaties die daadwerkelijk vacatures hebben of op andere manieren iets voor werkzoekenden kunnen betekenen.
Meer informatie over de locaties en plaatselijke activiteiten is te vinden op de website www.werk.nl.