Basisschool 't Kofschip viert 25-jarig bestaan

10 september 2008 07:00

ALMERE - Basisschool 't Kofschip heeft haar 25-jarig bestaan vorige week gevierd met een drie dagen durend lustrumfeest.


De onthulling van het nieuwe naambord van de school was dinsdag 2 september meteen het startsein van het lustrumfeest. Nadat leerlingen van 't Kofschip de ballonnen loslieten, gingen zij in een optocht door de wijk, begeleid door een brassband. Na de optocht stond er een kleine minikermis gereed waar de kinderen zich een paar uur kostelijk hebben vermaakt. Na een heerlijke lunch op school kon iedereen genieten van een spectaculaire beeld- en geluidvoorstelling, met als titel 'Watermuziek'. Hierna zat de eerste dag van het 25-jarig jubileumfeest erop.
De leerlingen werden vorige week woensdag getrakteerd op creatieve workshops en op donderdag 4 september was er een afsluitingsfeest in de vorm van een Fancy Fair rond de school. "De kinderen, hun ouders en het personeel zullen ongetwijfeld terugkijken op drie fantastische dagen. Op naar de volgende 25 jaar!", aldus de enthousiaste directeur van 't Kofschip, Marius Zwaal.