Bastion Deluxe Hotel Almere is sponsor van Almere Rally 2009

11 maart 2009 08:00

ALMERE - Al in 2007 waren medewerkers en klanten van de Bastion Hotel Groep vaak op circuit Zandvoort te vinden om de kick van het racen te ervaren. Maik Willems, directeur van de Bastion Hotel Groep, verreed afgelopen jaar met Team Bastion de Logan Endurance Cup 2008, waar zij een welverdiende tweede plaats behaalden. De passie voor het racen heeft de Bastion Hotel Groep doen besluiten dit jaar de Almere Rally te sponsoren die op zaterdag 4 april verreden wordt.


Hoofdrolspeler tijdens het evenement is Bastion Deluxe Hotel Almere, waar zowel de start, de finish als ook de prijsuitreiking van de Almere Rally plaatsvinden. De timing is perfect: de uitbreiding van het hotel is in februari jongstleden officieel door burgemeester Jorritsma 'geopend'. Aan de Audioweg in Almere staat nu een schitterend hotel met maar liefst 154 kamers en een groot conferentiecentrum. Het centrum biedt tien flexibele zalen, allemaal full-service uitgerust met alle denkbare audio-visuele apparatuur zoals een beamer, cd/dvd-speler, geluidsinstallatie, projectiescherm en laptop-aansluiting. Er is gratis draadloos internet, alle zalen hebben daglicht en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle vergaderarrangementen zijn te boeken voor een zeer scherpe prijs en zijn tevens mogelijk in combinatie met hotelovernachtingen.
Op zaterdag 4 april 2009 wordt de parkeerplaats van Bastion Deluxe Hotel Almere grotendeels gebruikt door de Almere Rally. Uiteraard wordt rekening gehouden met gasten die in het hotel verblijven, voor hen zal parkeergelegenheid gereserveerd worden. Bastion Deluxe Hotel Almere kijkt uit naar een sportief evenement!