Bedrijven klappen voor het onderwijs

01 april 2020 11:55

ALMERE - Metafoor Onderwijs, IVIO Groep, LanguageOne, KleurRijker en Infinity College slaan de handen ineen om de helden in het onderwijs te bedanken. "Op vrijdag 3 april om 10.00 uur komen wij vanuit allerlei hoeken via Zoom samen om docenten en overig onderwijzend personeel onze dankbaarheid te tonen."

 

"Twee weken geleden is er in Nederland massaal geklapt voor onze zorghelden. Een mooi en welverdiend initiatief",  aldus Almeerder Bas van Klompenburg van IVIO. "Naast onze zorghelden verdienen ook al die andere mensen die Nederland  tijdens de coronacrisis draaiende houden alle lof." 
Metafoor Onderwijs is initiatiefnemer van de actie. "Doordat wij dagelijks in contact staan met onderwijzend personeel, weten wij als geen ander hoe zij zich inspannen om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. Met vallen en opstaan hebben zij zich binnen zeer korte tijd allerlei online middelen eigen gemaakt, om zo leerlingen en studenten kwalitatief onderwijs op afstand te bieden", aldus Peter Schwank van Metafoor Onderwijs. "Net als andere vitale beroepen verdient het onderwijzend personeel een applaus. Als mensen willen meeklappen kunnen zij ons bereiken via de Facebook en Linkdin pagina’s van IVIO en Metafoor Onderwijs. "

 


Metafoor Onderwijs, IVIO Groep, LanguageOne, KleurRijker en Infinity College zijn allen bedrijven die gevestigd zijn, of hun wortels hebben, in Almere en Flevoland. Via het Youtube kanaal van Metafoor Onderwijs is de livestream te volgen.