Beheergroep Beatrixpark gaat voor méér kleur

01 juni 2011 05:00

BEATRIXPARK - Elke eerste zaterdagmiddag van de maand is de Beheergroep Beatrixpark actief. Zaterdag 4 juni van 13.30 tot 16.00 uur gaat de werkgroep samen met buurtbewoners en andere belangstellenden de vaste planten aanvullen in de Hoge Stenentuin en de Munttuin.


Zoals elke tuin wordt de beplanting in de Munttuin en de Hoge Stenentuin steeds mooier bij regelmatig onderhoud. De Beheergroep vult de beplanting in de Hoge Stenentuin en de Munttuin aan en gaat in beide tuinen snoeien en onkruid wieden, zodat de tuinen een feest voor het oog worden. Niet alleen voor mensen, maar ook voor insecten en vlinders. Wie de tuinen regelmatig bezoekt zal vanaf het vroege voorjaar tot laat in de herfst steeds bloeiende planten aantreffen. In de Munttuin staan bankjes waarop lekker van het zonnetje kan worden genoten.

Aanmelden/verzamelen

De Beheergroep Beatrixpark zorgt voor gereedschap, koffie, thee en iets lekkers. Verzamelen is om 13.30 uur bij de parkeerplaats achter de sauna in het park. Aanmelden kan via beatrixpark@yahoo.com of telefonisch bij Diana Stam, 036-5334180. Kijk voor meer informatie op www.beatrixpark.tk.