Beheergroep gaat planten in Beatrixpark

26 mei 2010 07:00

MUZIEKWIJK/KRUIDENWIJK - De Beheergroep Beatrixpark gaat zaterdag 5 juni, samen met buurtbewoners aan het werk in de Hoge Stenentuin van het Beatrixpark. Er worden planten gepoot.


De Hoge Stenentuin is een vaste plantentuin die met de hulp van enthousiaste vrijwilligers de afgelopen jaar een facelift onderging. Er werden toen een groot aantal planten gepoot. Op 5 juni worden de ontbrekende planten aangevuld.
De Hoge Stenentuin is rond en ingedeeld in plantenvakken. Om de tuin ligt een natuurstenen muur van ongeveer een meter hoog. Het maakt de tuin tot een intieme plek, waar bezoekers zich tussen de hoge bamboestruiken en grote aantallen hosta's even in een andere wereld wanen.
Zoals elke tuin wordt de jonge aanplant in de Hoge Stenentuin steeds mooier bij regelmatig onderhoud. Wie op zaterdag 5 juni wil komen helpen kan zich aanmelden via beatrixpark@yahoo.com of telefonisch via Diana Stam: 036-5334180. Iedereen is welkom, zeker ook kinderen. Het werk begint om 13.30 uur bij de parkeerplaats achter de sauna. De organisatie zorgt voor gereedschap, koffie, thee en iets lekkers.
Kijk voor meer informatie op de website: www.beatrixpark.tk.