Bekende vlogger TheKingnl77 naar Ondernemersdag Almere

08 maart 2019 05:39

ALMERE - In 2018 organiseerde het Ondernemersplein (gemeente Almere) samen met Startersdagen.com een eerste startersdag in Almere. Na een succesvolle editie met meer 300 bezoekers keert het evenement terug als Ondernemersdag Almere op 26 maart op het gemeentehuis van Almere. Het evenement is gratis te bezoeken. Bekende vlogger en ondernemer uit Almere, Kingnl77, spreekt de ondernemers toe tijdens een inspiratiesessie.


Een bezoeker van de vorige editie: ‘Ik vond het zeer inspirerend en heb genoten van de hoge opkomst. Bovendien was het event laagdrempelig en was het contact onderling snel gelegd dankzij de diverse mogelijkheden en service’. Uit de naamsverandering van het evenement naar Ondernemersdag Almere blijkt al dat er een breed programma wordt aangeboden voor diverse ondernemers.


Keynote speaker TheKingnl77


De 41-jarige Paul Goudsmit uit Almere is een bekende hit op YouTube. Goudsmit is gamer en vlogger. Dat betekent dat hij video's maakt voor YouTube waarin hij dingen vertelt en uitlegt. Via King Alert brengt hij ons op de hoogte met feiten, roddels en meningen. KingAlert heeft 184.000 abonnees en TheKing77nl (gaming/vlogs) heeft 110.000 abonnees. Hij is na 16 jaar werken voor O.S.G. Echnaton gestopt en is sinds februari 2018 fulltime bezig met YouTube. Tijdens de ondernemersdag in Almere verteld hij zijn inspirerende verhaal!

Programma


De avond bestaat uit een informatiemarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk seminars te volgen over de top 12 fouten van starters, het boosten van je bedrijf en je kunt meedoen aan een financieringsspel. Daarnaast speelt het netwerken, verbindingen leggen en ervaringen delen een belangrijke rol deze avond.

Aanmelden


Aanmelden is mogelijk via https://startersdagen.com/almere2019.


Locatie


Gemeentehuis Almere
Stadhuisplein 1
1315 HR Almere