Ben Security trots op Keurmerk Beveiliging

13 mei 2009 07:00

HOGEKANT- Het Keurmerk Beveiliging is het eerste kwaliteitssysteem waarmee de dienstverlening van beveiligingsbedrijven in Nederland wordt beoordeeld. Ben Security uit Almere Poort doorstond de test met glans.


Met enige trots verklaart Ben Amar, directeur van Ben Security in Almere: "Op alle onderdelen behaalden wij een honderd procent score. Zelfs op de niet verplichte onderdelen. Een 'tien met een griffel' dus, en dat lukt lang niet alle beveiligingsbedrijven met het keurmerk." Ben Security ontving daarom het officiële Keurmerk Beveiliging.

Kwaliteit is belangrijk

Ben Amar geeft aan dat "de beveiliging een vakgebied is waarbij kwaliteit, integriteit en professionaliteit voor opdrachtgevers van het grootste belang zijn". Kwaliteit en professionaliteit zijn rekbare begrippen, zo hebben helaas ook nu nog sommige opdrachtgevers moeten ervaren. Daarom heeft de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB) het initiatief genomen voor een keurmerk voor de particuliere beveiligingsbranche. In het kader van het keurmerk worden strenge eisen gesteld aan onder andere de dienstverlening, het kwaliteitsbeheer en het integriteitbeleid. Iedere beveiligingsorganisatie, wil zij in aanmerking komen voor het keurmerk, moet voldoen aan een hele serie eisen op zeer uiteenlopende terreinen. Ieder jaar weer wordt hier uitgebreid onderzoek naar gedaan, dit om ervan verzekerd te zijn dat een permanent hoog niveau van kwalitatieve diensten door de betreffende beveiligingsorganisatie wordt geleverd.
Ben Security bestaat zeven jaar en is gespecialiseerd in winkelbeveiliging en evenementenbeveiliging. Het beveiligingsbedrijf heeft een goede relatie met de gemeente en de politie en is dit jaar onder andere aanwezig bij Caribbean Jump Up en het Evenaarfestival.
Ben Security

Argonweg 77
1362 AD Almere
036-5400029
www.bensecurity.nl
info@bensecurity.nl