BenFit bij ActiFit Wellness Centre

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - Niet fit, overgewicht, lichamelijke klachten, op zoek naar een gezondere levensstijl of beperkt door lichaam of conditie? Voor mensen die één of misschien wel meerdere van deze vragen met 'JA' beantwoordt, is BenFit.nl van ActiFit Wellness Centre in Literatuurwijk een perfect programma.


Een groot deel van de Nederlandse bevolking voelt zich niet fit. Levensstijl speelt daar een ontzettend grote rol in. Vermoeidheid, verstoorde stoelgang, slechte conditie, rug- en gewrichtsklachten, weinig energie, overgewicht en talloze andere lichamelijke en geestelijke klachten komen vaak voort uit een verkeerd voedingspatroon en te weinig lichaamsbeweging. De BenFit.nl levensstijl is een gezonde, actieve levensstijl waarin gezonde voeding in combinatie met lichaamsbeweging een grote rol speelt.

Goede begeleiding

ActiFit Wellness Centre verzorgt met BenFit.nl, een verantwoord programma van twaalf weken, wordt gewerkt aan de kwaliteit van uw leven. Dat is eten volgens persoonlijke, samengestelde voedingslijsten die zes maaltijden per dag bevatten. Het lichaam krijgt de juiste hoeveelheid goede voedingsmiddelen binnen en een hongergevoel blijft weg. Daarnaast tenminste drie keer in de week intensief sporten in de sportschool onder persoonlijke en goede begeleiding.
Kies het beste voor uzelf! Kies voor een fit lichaam, een levensstijl waarbij u een gezond gewicht bereikt en behoudt, geniet van het leven en bruist van de energie! Kies voor ActiFit!
ActiFit Wellness Centre
Prozastraat 111c
1321 GZ Almere
036-5464726
www.actifit-almere.nl