Berry's Vuurwerkwinkel: betaalbaar en mooi vuurwerk

17 december 2008 08:00

ALMERE - Almeerders die op zoek zijn naar betaalbaar en mooi vuurwerk zijn bij Berry's Vuurwerkwinkel aan de Oplagestraat 4 aan het juiste adres.


Eigenaar Berry Hannisse: "De uitwerking van het vuurwerk naar kleur en prijs is erg goed." Sommige Almeerders kennen Berry van de tijd dat hij prachtig vuurwerk verkocht aan de Markerkant. "Daar verkocht ik hetzelfde merk Pro-Line. Dit jaar heeft hij een heuse winkel op bedrijventerrein De Uitgeverij, bomvol vuurwerk. "Van kleine vuurpijlen tot grote potten. De prijzen variëren van 5 euro tot 75 euro, afhankelijk van hoe groot je het wil."
De trend voor dit oudjaar is het grotere werk. "De 400 en 500 grams potten zijn steeds meer in trek", zegt Berry. "Wat het ook heel goed doet is de Asian Thunder Cake met 25 shots, voor slechts 10 euro. Prachtige kleuren met een knal op het eind."
In de aanbieding zijn de Romeinse kaarsen en babyvuurpijlen. "Die laatste heb je met fluit of knetter. Die zijn erg populair bij jongeren."
Er is ook een Asian budget-lijn in Berry's Vuurwerkwinkel. "Die is vanwege zijn grijze papier aan de buitenkant nog iets goedkoper, maar net zo goed."
Almeerders kunnen hun vuurwerk bestellen via de website: www.onlinevoorverkoop.nl of naar de winkel gaan aan de Oplagestraat 4, 1321 NJ Almere. Voor openingstijden: zie advertentie elders in deze krant.