Beter zicht op Oostvaardersplassen dankzij Apollo

21 april 2010 07:00

OOSTVAARDERSPLASSEN - Vanuit het natuurbelevingcentrum de Oostvaarders hebben bezoekers prachtig zicht op de dieren van de Oostvaardersplassen. Om de dieren nog beter te kunnen bekijken heeft het natuurbelevingcentrum een serie verrekijkers aangeschaft bij Apollo.

Dankzij de korting die Apollo hierbij heeft gegeven, zijn er betere verrekijkers gekomen dan het natuurbelevingcentrum zelf had kunnen aanschaffen. In de panoramaruimte staan nu zes verrekijkers. Daarnaast zijn er nog tien verrekijkers die ingezet kunnen worden tijdens excursies. Op het kraaiennest, het hoogste punt van het gebouw, staat ook een vaste kijker waarmee bezoekers oog in oog lijken te staan met de dieren. Apollo laat met deze actie zien dat ze niet alleen de electronica-speciaalzaak in Almere is, maar ook hét adres voor verrekijkers in Almere.
Wie eens door een verrekijker wil turen om de heckrunderen, konikpaarden, edelherten en bijzondere vogelsoorten als de zeearend te zien, is van harte welkom van woensdag tot en met zondag, vanaf 10.30 uur. Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders is te vinden aan het Oostvaardersbosplaats 1, www.deoostvaarders.nl.