Beurs 'Bouwplan Almere' in Topsportcentrum

19 november 2008 08:00

ALMERE - Voor de derde keer gaat dé beurs Bouwplan Almere van start. Dit jaar vindt de beurs op zaterdag 22 en zondag 23 november plaats in het Topsportcentrum Almere Poort. Gedurende de beurs presenteren diverse bedrijven hun aanbod op het gebied van bouwen en wonen.


Er is weer veel te beleven tijdens Bouwplan Almere. De voorbereidingen zijn inmiddels volop in gang. Vele bedrijven hebben zich reeds ingeschreven als standhouder. Bouwplan Almere speelt in op actuele trends en ontwikkeling, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van woningbouw, woning- en tuininrichting. Alle informatie die zich bevindt tussen fundering en inrichting, tussen financiering en afwerking is te vinden op de beurs. Zoals makelaars, bouwbedrijven, hypotheekverstrekkers, woninginrichters, bad- en keukenspecialisten, schilders, banken en tuinbedrijven. Voor Almeerders met bouwplannen de kans om rond te kijken en te vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken te doen.

Advies en domonstraties

Voor advies over tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud is onder meer Van Raaijen Hoveniers op Bouwplan 2008 aanwezig in Topsportcentrum Almere Poort. Ook zijn er demonstraties over 'Colorchips'. Schilderen met Colorchips betekent een naadloos en slijtvast afgewerkte wand, trap of vloer. Colorchips is een spuittechniek die oude wanden, vloeren en trappen weer nieuw leven geeft.
Montmartre-plein

Tijdens Bouwplan Almere zorgen drie spraakmakende kunstenaars voor een fantastische Montmartresfeer. De kunstenaars Emeke Buitelaar, Hendrik Smit en Hendrik Nijs, alle drie beroemd om hun uitgesproken expressieve en kleurrijke werk.
Voor alle informatie op het gebied van bouwen en wonen, zijn Almeerders van harte welkom op Bouwplan Almere 2008. Bouwplan Almere wordt gehouden in Topsportcentrum Almere Poort tegenover het Bastion Hotel aan de Pierre de Coubertinlaan 7.
Bouwplan Almere is zowel op zaterdag 22 november als op zondag 23 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs (incl. kopje koffie of thee) bedraagt 3 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig. Voor meer informatie: www.planeffect.com of bellen met Organisatiebureau Plan Effect op telefoonnummer 0529-462332. (Foto: aangeleverd)