BigDik-award voor Almeerse zanger

19 november 2008 08:00

ALMERE - De Almeerse zanger Gio heeft afgelopen vrijdag in Bobs in Uitgeest tijde de releaseparty voor zijn nieuwe single 'Je hebt me' uit handen van TMF-presentator Valerio de 'BigDik-award' gekregen voor populairste artiest tijdens BigDik feesten. Daarnaast zijn er opnames gemaakt voor de clip van het nieuwe nummer.


BigDik-award is een prijs van de organisatie BigDik, die feesten organiseert voor jongeren van 14 tot en met 20 jaar. Gio mocht de award, een levende big die na de uitreiking geschonken werd aan een kinderboerderij, in ontvangst nemen omdat hij van alle artiesten die op BigDik-feesten optreden een goede sfeer creëert in de zaal.

Ballad

De nieuwe single 'Je hebt me' is een ballad, een nieuwe stijl voor de 21-jarige Gio. Waar hij bekend werd met nummers als 'Groupie Love' en 'Dit gaat fout', die hij maakte met artiesten als de Partysquad, Yes-R, Darryl en Ali B en het voorprogramma verzorgde van Mary J Blige, K-CI & Jojo, Destiny's Child en nog vele andere internationale artiesten is de ballad 'Je hebt me' in deze Marco Borsato-achtige stijl een andere richting.
"Ik ben gegroeid en dat hoor je terug in dit nummer", zegt Gio. "Het is echt een mooie, brede ballad geworden, waarmee ik heel Nederland wil raken en niet alleen de jeugd." Het nummer is een logisch vervolg op eerder werk van Gio, en is een uitbreiding van zijn huidige doelgroep, jongeren.
Voor de nieuwe single bundelde Gio zijn krachten met producer Giorgio Tuinfort. Deze veelzijdige producer zit ook achter hits als 'Het land van' van Lange Frans en Baas B en 'The sweet escape' van Gwen Stefani.
Kijk op www.zangergio.nl voor meer info over Gio en zijn nieuwste single.