Bij Schurer-KamphuisGratis Ford Winterinspectiedag op zaterdag 22 november

12 november 2008 08:00

ALMERE - De brochures voor wintersportlocaties liggen weer op tafel en de eerste tuincentra hebben al een kerstmarkt ingericht. Voorbodes dat de winter er weer aan komt. Hoewel de temperatuur nog niet naar beneden duikelt, is het belangrijk nu al te denken aan de voorbereiding op de winter. Sneeuwval en dalende temperaturen kunnen de automobilist verrassen. Het is dan ook zaak nu al goed voorbereid de winter in te gaan. Ford dealer Schurer-Kamphuis biedt de Ford-rijders winterse zekerheid met de Ford Winterinspectie.


Vele automobilisten maken zich op voor een trip met de auto naar buitenlandse skigebieden en wintersportoorden. Daarbij worden hoge eisen aan de auto gesteld door sneeuw, lage temperaturen, zware belading en gladde wegen. Een vakkundig uitgevoerde winterinspectie zorgt er echter voor dat de kans op pech onderweg nagenoeg nihil is. Ook op de Nederlandse snelwegen kan het tijdens de wintermaanden koud en glad zijn. Het is dan ook aan te raden om geen enkel risico te nemen en de auto bij Ford-dealer Schurer-Kamphuis te laten controleren op belangrijke onderdelen die het tijdens de komende winter zwaar te verduren krijgen. Ronald Rebel van Ford-dealer Schurer-Kamphuis: "Als de auto op de juiste manier wordt onderhouden, is de kans op problemen met een Ford sowieso gering. Maar met de Ford Winterinspectie wordt de kans op pech nagenoeg uitgesloten. Belangrijke onderdelen worden door ons gecontroleerd en de klant krijgt bovendien een warme Ford Wintermuts. Daarnaast verlenen wij ook nog eens drie maanden garantie op de gecontroleerde onderdelen."
De wintercontrole wordt snel uitgevoerd, waarbij de klant de kans heeft onder het genot van een kopje koffie kennis te maken met het vele Ford-nieuws in de showroom, zoals de nieuwe Ford Fiesta en Kuga.

Gratis Ford Winterinspectie

Tijdens de Ford Winterinspectiedag op 22 november wordt de auto gratis nagekeken op belangrijke winteraspecten, zoals de verlichting, ruitenwissers, ruitensproeiers, wisserbladen en banden, naast de vitale delen van het gehele koelsysteem en de waterslangen. Uiteraard worden ook de remblokken en de accu gecontroleerd, evenals het niveau van de olie en de koelvloeistof. Na goedkeuring wordt een volledige garantie van drie maanden verstrekt op de gecontroleerde en goedgekeurde onderdelen.
De 'winterdienstverlening' van Ford-dealer Schurer-Kamphuis gaat verder dan alleen de winterinspectie. Zo worden tal van praktische winteraccessoires tegen speciale prijzen aangeboden, zoals originele Ford dakdragers en Thule skiboxen. Verder heeft Ford nog een paar belangrijke wintertips, zoals de regelmatige controle van de bandenspanning, het iedere maand laten draaien van de airco gedurende minimaal een half uur en natuurlijke voldoende koel- en ruitenwisservloeistof. Steeds meer automobilisten in Nederland besluiten in de winter op winterbanden te rijden, want die bewijzen hun nu al bij temperaturen vanaf 7 graden boven nul profijt. Natuurlijk kan de automobilist voor winterbanden bij Ford-dealer Schurer-Kamphuis terecht.
Ronald Rebel tot slot: "Onze Ford Winterinspectie is uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare serviceverlening voor de Ford-rijder, waar velen gebruik van maken. De ervaring heeft ons geleerd dat er veel belangstelling bestaat voor deze winterinspectie, dus is het raadzaam tijdig een afspraak te maken. De kosten van de inspectie, het certificaat en de garantie voor drie maanden bedragen slechts 19,95 euro. Maar op 22 november voeren wij de winterinspectie helemaal gratis uit!"