Blink II geopend in FilmwijkKind in goede handen bij Blink Kinderopvang

21 januari 2009 08:00

ALMERE - Na weken van verbouwen, bouwen en schilderen konden de eerste kinderen hun intrek nemen in de BSO Blink II op de David Nivenweg 1 in de Filmwijk.


Blink II is gevestigd tegenover basisschool Polygoon en maakt deel uit van de reeds bestaande Blink op de Estafettelaan. Op de locatie in de Filmwijk wordt er ook TSO geboden aan de kinderen van basisschool Polygoon. Op Blink II hebben ze TSO in een groep van maximaal twintig kinderen en zijn er uitsluitend pedagogische medewerksters die de kinderen begeleiden tijdens het lunchen en spelen zoals Blink al geruime tijd succesvol doet op de basisschool De Loofhut in Almere Haven. Ook geeft Blink II, net als Blink I de mogelijkheid om kinderen mee te laten eten met de warme avondmaaltijd tegen een kleine vergoeding.

Steekje

Bij Blink zijn ze van mening dat grote kinderopvang-organisaties vaak een steekje laten vallen als het gaat om persoonlijke, huiselijke en servicegerichte opvang. Feitelijk logisch want het zijn ook grote organisaties met veel medewerkers. Blink vindt dit echter wel belangrijk en besteedt hier met haar professionele medewerkers veel aandacht aan. Daarnaast zijn alle medewerkers van Blink (van de chauffeur van de bus tot aan de technische dienst en de directie) gescreend door justitie. Er is een recente verklaring omtrent het gedrag afgegeven zodat ouders weten dat hun kind in goede handen is.
Open

Blink is het gehele jaar geopend (behalve nationale feestdagen) van 07.00-19.00 uur en biedt vso, nso en opvang tijdens studie/marge- en vakantiedagen en TSO op de locatie Blink evenals op obs De Loofhut in Almere Haven. (Foto: aangeleverd)

Blink Kinderopvang

www.blinkkinderopvang.nl.
036-5230137
sjc@blinkkinderopvang.nl
(Susan-Jane Cornelius)