Bloemenstal Florisant op nieuwe stek in Muziekwijk

25 november 2009 08:00

MUZIEKWIJK - Sinds drie jaar is bloemenstal 'Florisant' actief in de Muziekwijk> Momenteel is de bloemenstal ongeveer vijf meter van de oude plek te vinden, op een nieuwe stek bij de flats.


Al snel vonden Almeerders hun weg naar de sympathieke bloemenverkopers Marco en Tim, die sinds een tijdje bijgestaan worden door hun zaterdaghulp Mirthe. Marco: "We zijn heel dankbaar dat we zoveel trouwe klanten hebben. Die wil ik als eerste namens ons allemaal bedanken." De bloemenstal is tegenwoordig te vinden bij de flats, op ongeveer vijf meter van de oude plek." Stonden zij er eerst drie dagen per week, nu hebben zij een vergunning om de hele week hun bloemen aan de man te brengen. "Van dinsdag tot en met zaterdag kan iedereen bij ons voor een prachtige bos bloemen terecht."
Doordat Florisant de veiling regelmatig bezoekt, krijgen klanten zeker verse bloemen. "Wij verkopen standaard boeketten, die wij zelf maken. Maar wil de klant zelf iets samenstellen, dan is dat ook geen probleem." Ook voor bruids -en rouwwerk is iedereen bij Florisant aan het goede adres. Voor inlichtingen/bestellingen: 06-51089727.