BodySports Filmwijk test revolutionaire innovatieHonderd deelnemers gezocht voor onderzoek afslanken

23 september 2009 07:00

FILMWIJK - Tot wel twee kledingmaten slanker in vier weken! Dat belooft Slim Belly, en niet zomaar. Onderzoek toont aan dat gebruikers van het Slim Belly concept in vier weken tussen 2,5 en 23,5 centimeter buikomvang verliezen.


Duizenden mensen hebben deze methode al met succes ingezet om van hun buikje af te komen. Inwoners van Almere hebben nu de kans om het zelf te ervaren in het kader van een regionaal onderzoek.
Als één van de vijftig fitnesscentra in Nederland werd sportstudio Body-Sports in Filmwijk geselecteerd als testcentrum voor dit onderzoek. "Dit onderzoek is gericht op mensen tussen 16 en 66 jaar, die in korte tijd van hun buikje af willen zijn," aldus Herman Jongerius van BodySports. "De gemiddelde afname van de buikomvang is 6,5 centimeter in vier weken. Vetver-branding in de buikzone, een slankere lijn en een strakkere huid zijn alle-maal direct gevolg van het Slim Belly concept."
Door een combinatie van onderdruk en overdruk via een trainingsgordel, wordt de doorbloeding van de buik gestimuleerd. Vetverbranding vindt exact daar plaats waar dat nodig is: het buikje en de zwembandjes.

Gelimiteerd deelnemersaantal

Het onderzoek loopt vier weken waarin de deelnemers drie maal per week 30 tot 40 minuten sporten. De deelnamebijdrage is 19,90 euro per week. Er kunnen maximaal 1honderd personen deelnemen. Wie op korte termijn van het buikje af wil, belt snel met BodySports, 036-5450488. Uiterlijke aanmeldingsdatum is 28 september.