Bouwplan inspireert in Topsportcentrum

26 november 2008 08:00

ALMERE - Voor de derde keer heeft de beurs Bouwplan Almere afgelopen weekend plaatsgevonden. Gedurende de beurs lieten diverse bedrijven hun aanbod op het gebied van bouwen en wonen aan het Almeerse publiek zien.


Dit jaar stond de beurs op zaterdag 22 en zondag 23 november in het Topsportcentrum Almere Poort in het teken van inspireren. Bouwplan Almere speelde ook dit jaar weer in op actuele trends en ontwikkeling, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van woningbouw woning- en tuininrichting. Alle informatie die zich bevindt tussen fundering en inrichting, tussen financiering en afwerking waren te vinden op de beurs. Zoals makelaars, bouwbedrijven, hypotheekverstrekkers, woninginrichters, bad- en keukenspecialisten, schilders, banken en tuinbedrijven. Voor Almeerders met bouwplannen de kans om rond te kijken en te vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken te doen.
Kunstenaars Emeke Buitelaar, Hendrik Smit en Hendrik Nijs, alle drie beroemd om hun uitgesproken expressieve en kleurrijke werk, zorgden voor een fantastische Montmartresfeer.
Ook waren er unieke toiletpotten te zien op de beurs. Emeke Buitelaar, Hendrik Smit, Daniël Stroomer en Roy Valk leefden zich uit op zes wc-potten. Deze werden verkocht aan de bezoekers voor het goede doel. (Foto's: Fred Rotgans)