Breedveld & Schröder viert 125-jarig jubileum met shirtsponsoring Almere City FC

12 januari 2021 10:30

ALMERE - De derde periode van dit succesvolle Almere City FC-seizoen wordt kleur gegeven door Breedveld & Schröder. De hofleverancier op het gebied van elektrotechniek viert in 2021 het 125-jarig bestaan. Een belangrijk onderdeel van dit feestelijke jaar is het periodesponsorship met Almere City FC.

Breedveld & Schröder is een begrip in de wereld van elektrotechniek. Waar het in 1896 begon met deurbellen, heeft de technisch aannemer door de jaren heen op unieke locaties als het Rijksmuseum, Flevoziekenhuis, maar ook het stadion van Almere City FC zijn oplossingen geïmplementeerd.

Robin Marsé van Breedveld & Schroder: "Wij kunnen uit volle borst schreeuwen dat we dit jaar 125 jaar bestaan. Wat is er dan mooier dan op de borst te staan van de jongste en meest eigenwijze voetbaltelg uit het betaald voetbal. Onze kernwaarden 'flitsend', 'bevlogen' en 'energiek' hebben hopelijk ook hun weerslag op Almere City FC in deze belangrijke derde periode."

John Bes, Algemeen Directeur van Almere City FC: "Het is erg bijzonder om een hofleverancier met deze staat van dienst op de borst te hebben in de derde periode. Wij zijn trots dat de jarenlange relatie met Breedveld & Schröder in dit voor beide partijen zo belangrijke jaar resulteert in een uniek sponsorship."

De derde periode loopt van 15 januari tot en met vrijdag 12 maart. Almere City FC begint de nieuwe periode aanstaande vrijdag met het jubileumlogo van Breedveld & Schröder op de borst met een uitwedstrijd tegen Jong AZ.