Bridesmaids tijdens Ladies Movie Night

08 juni 2011 05:00

STAD CENTRUM - Bioscoop Utopolis aan het Forum 16 houdt dinsdag 14 juni een Ladies Movie Night. Een avondje met vriendinnen de nieuwste make-upproducten uitproberen, de nieuwste gadgets op het gebied van lifestyle ontdekken en natuurlijk een leuke film kijken.


De film die gedraaid wordt is ‘Bridesmaids’, een romantische komedie van de makers van Knocked Up en The 40-Year Old Virgin. Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Wanneer ze door haar beste vriendin Lilian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft wordt gevraagd, besluit ze Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee te nemen op een wilde trip met het huwelijk als eindstation. Met o.a. Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O'Dowd, Ellie Kemper, Wendi MnLendon-Covey, Melissa McCarthy, Matt Lucas, Jill Clayburgh, Rebel Wilson en Michael Hitchcock.

Kaarten

Kaarten kosten 12,50 euro per persoon en zijn voor elke eerstvolgende editie te reserveren. Dit kan telefonisch, 036-5300063, of aan de kassa. De film draait om 19.30 en om 20.30 uur.