Brouwerstraat houdt Open Huis

24 september 2008 07:00

ALMERE - In het stadshart van Almere met zicht op het water, vlakbij het nieuwe stadscentrum, is aan de Brouwerstraat 28-34 een voormalige kantoorlocatie omgetoverd tot een kleinschalig appartementencomplex. Geïnteresseerden zijn op zaterdag 27 september welkom tussen 14.00-16.00 uur op de Brouwerstraat 30 en 34 (penthouse) om deze appartementen te bewonderen.


De ruimte per appartement is bijzonder te noemen: minimaal 200 m2 woon- en leefruimte. Bovendien is de locatie perfect: in het centrum met uitzicht op het water. Toch bieden de appartementen zeer veel privacy omdat iedere bewoner een eigen verdieping tot zijn beschikking heeft. De riante woonkeuken is naar eigen smaak en budget te voorzien van een inbouwkeuken. Bewoners hebben geen renteverlies tijdens de bouw.
Bijzondere woonmogelijkheden biedt de Brouwerstraat vanwege de grootte (gemiddeld groter dan 200 m2 met een woonkamer van ca. 75 m2), de ligging én de privacy. Elk appartement wordt standaard opgeleverd als een 3-kamerappartement.
Ondanks het feit dat de verkoop stil is gelegd tijdens de afbouw van de appartementen, zijn er toch nog maar twee beschikbaar. Het appartement op de eerste verdieping, alsmede het penthouse op de vierde verdieping zijn tijdens het Open Huis vrij te bezichtigen. Dan is bovendien de eerste verdieping speciaal ingericht als modelwoning.
Het vernieuwbouwproject aan de Brouwerstraat 30-34 wordt verkocht via Van Westrhenen makelaardij in Almere. Meer informatie: www.vanwestrhenen.nl.