Bruisende Open Dag bij de Kunstlinie

26 mei 2010 07:00

STAD CENTRUM - Almeerders kunnen op zaterdag 29 mei van 11.00 tot 16.00 uur kennismaken met het nieuwe cursusaanbod van de Kunstlinie. Net zoals voorgaande jaren belooft het een bruisend evenement te worden. Bezoekers kunnen op deze open dag meedoen aan één van de vele gratis aangeboden workshops zoals zumba of fotografie.


Daarnaast zijn er vele kijk- en probeerlessen op het gebied van muziek, beeldende kunst, dans, theater, musical en multimedia. Gedurende de hele dag vinden optredens en voorstellingen plaats.

Aanmelden via de site

Tijdens de open dag kunnen bestaande én nieuwe cursisten zich direct digitaal aanmelden via de website van de Kunstlinie en maken daarbij kans op één van de velen prijzen. Denk hierbij aan het winnen van een iPod, korting op cursussen of kaartjes voor een dansvoorstelling. Ook benieuwd naar het nieuwe cursusaanbod? Kom op 29 mei binnen kijken bij de Kunstlinie!
Cursusaanbod

De Kunstlinie heeft met een aanbod van ruim tweehonderd cursussen voor iedere Almeerder wat wils. Denk hierbij aan muziek met dreumesen voor de allerkleinsten, maar ook het volgen van gitaarles, streetdance of digitale beeldbewerking is mogelijk. Om iedereen de kans te geven kennis te maken met het verscheidene aanbod is het mogelijk om zowel overdag als 's avonds een korte of langere periode lessen te volgen.
Meer informatie over het volledige dagprogramma en de nieuwe cursusbrochure op www.dekunstlinie.nl.