Buddha Restaurant Lounge op Belfortplein"Rustig genieten van Chinese en Japanse hapjes"

05 september 2009 07:00

STAD CENTRUM - "Almeerders die lekker willen onthaasten, kunnen bij Buddha Restaurant Lounge op Belfort 5 genieten van heerlijke Chinese en Japanse hapjes", zegt eigenaresse Sammy Zheng.


"Het lijkt een beetje op een tapasrestaurant," zegt Zheng, "alleen dan met Chinese en Japanse gerechten." 's Middags kunnen Almeerders al terecht voor de lunch bij Buddha Restaurant Lounge. "De dim sum of sushi bevelen wij zeer aan."
Zelfs de inrichting van het restaurant ademt een moderne, relaxte, oosterse sfeer uit. Het valt de eigenaresse op dat er veel behoefte bij Almeerders is aan onthaasten. "Iedereen is druk. Daarom is de combinatie van lounge en restaurant, het rustig aan doen onder het genot van een lekker hapje en drankje juist zo prettig."

Smaak

Zheng vervolgt: "Iedereen kan bij ons genieten van de sfeer en de gezelligheid en natuurlijk de lekkere gerechtjes bestellen van de kaart." De lamskotelet met zwarte pepersaus wordt net als de andere gerechten op een mooi bord gepresenteerd. Ook 's avonds kunnen gasten sushi bestellen. Bovendien heeft het nieuwe restaurant aan het Belfort een zeer uitgebreide wijnkaart. "Wijn is per glas te bestellen, zodat deze bij elk gerecht past en de smaak daardoor geheel tot zijn recht komt."
Buddha Restaurant Lounge

Belfort 5
1315 VA Almere
036-5343000