Budget Installatie vakwerk voor een eerlijke prijs

25 oktober 2009 08:00

MUZIEKWIJK - Veel Almeerders kennen het probleem wel: er moet bijvoorbeeld een buitenkraan aangelegd worden, maar alleen de voorrijkosten zijn al erg hoog. Het Almeerse bedrijf Budget Installatie maakt aan die hoge kosten een einde.


De mensen achter Budget Installatie zijn de tweelingbroers Bas en André Breek. "We hebben allebei onze vakdiploma's en hebben bijna tien jaar ervaring met bijvoorbeeld loodgieterwerkzaamheden zoals het aanleggen van cv's, wasmachines plaatsen of dakreparaties. Maar net zo makkelijk leggen we dakramen en dergelijke aan."
Opvallend is dat Budget Installatie met een laag uurtarief van 36 euro werkt. "En dat bedrag is ook nog eens inclusief btw!", zegt Bas Breek. "We hebben altijd in loondienst gewerkt, en hebben nu gekozen voor een eigen bedrijf."
André vult aan: "We kunnen de kosten laag houden en denken ook graag mee met de klant. De teller gaat pas lopen als we daadwerkelijk aan de slag gaan. Voorrijkosten kennen we niet."
Budget Installatie levert dus puur vakwerk voor weinig geld. "We hebben een KOMO- en KIWA-kwalificatie", aldus de broers. "Dit werk is onze passie. We willen graag de kennis aan de man brengen en eerlijke prijzen rekenen. Of, zoals onze vader zei: voor ieder budget is een oplossing te vinden."

Budget Installatie

Tubastraat 9
1312 WS Almere
06-13375914
www.budgetinstallatie.nl
info@budgetinstallatie.nl