Budo & Sports daagt je uit

12 oktober 2011 05:00

MUZIEKWIJK – Budo & Sports Flevoland is al geruime tijd een begrip in Almere als trainingscentrum voor vecht- en verdedigingssporten. Het trainingscentrum heeft een gevarieerd lesaanbod met voor elk wat wils: jong (vanaf 4 jaar) en oud, klein of groot.


Voor jeugdige sporters leveren vecht- en verdedigingssporten een positieve bijdrage aan het ontwikkelen van de motoriek en de sociale vaardigheden. De verscheidene disciplines bieden iedereen een effectieve trainingsmogelijkheid om te werken aan de conditie en de weerbaarheid.
Almeerders zijn van harte welkom om langs te komen voor een proefles en zullen dan zien dat je ook op een andere manier kunt sporten: individueel en toch in groepsverband. Dat maakt het leuk en motiveert om door te gaan. Je wordt uitgedaagd om je eigen grenzen op te zoeken en deze te verleggen. De gekwalificeerde docenten slagen er zeker in om hun enthousiasme op de deelnemers over te brengen.
Omdat we er zeker van zijn dat Budo & Sports er óók voor jou is, zijn onze proeflessen kosteloos en geheel vrijblijvend. Ouders kunnen de verrichtingen van hun kinderen tijdens de les gewoon volgen. Bovendien betaal nieuwe leden tijdelijk bij aanmelding géén inschrijfkosten.

Budo & Sports

Musicalstraat 2a
1323 VN Almere
036-5333386
www.budo-sports.nl
info@budo-sports.nl