Buikdanslessen in Parkhuys Almere

12 juli 2007 14:23

ALMERE - Positive Life organiseert na de zomer buikdanslessen in Parkhuys Almere. In tien lessen worden de verschillende onderdelen aangeleerd die de oriëntaalse dans te bieden heeft. Buikdansen is een prettige en rustige manier van bewegen, geschikt voor iedereen die positieve energie wil opdoen. De lessen starten op woensdagavond 12 september, van 20.00 tot 21.15 uur.


Deze manier van bewegen zorgt voor ontspanning door inspanning en zorgt ervoor dat iedereen gaat swingen. Ideaal voor iedereen die zich verder wil verdiepen in de Oosterse dans en muziek. Chronisch zieken of (ex-)kankerpatiënten zijn speciaal welkom bij deze buikdanslessen. Uit ervaring is gebleken dat binnen de buikdans, het bewegen op oosterse muziek, de danser even in een andere (oosterse) werkelijkheid voelt. Bezig zijn met het lichaam op een speciale manier. Ontdek dat (vrouwelijke of oosterse) talent!
Er is gelegenheid om gezamenlijk Marokkaanse muntthee te drinken en oosterse hapjes te eten. Voor informatie: Stannie Maessen 06-41744752 of Jeanette Dekker van Positive Life: 06-47222950.