Buitensporters blijven warm met kleding van Factory Outlet

25 november 2009 08:00

MUZIEKWIJK - Mensen die in de winter graag actief buiten bezig zijn weten het wel: goede en warme kleding is essentieel. Bij het Factory Outlet Centre is voor alle buitenactiviteiten passende kleding te vinden van de bekende A-merken. Maar dan tegen outlet-prijzen.


Factory Outlet is vier weekenden in het voorjaar en vier weekenden in het najaar geopend. Er snel bij zijn is dus handig voor wie op zoek is naar een specifiek product, want nabestellen is niet mogelijk. Daarentegen zijn de prijzen in vergelijking tot gewone outdoor shops zeer vriendelijk voor de portemonnaie: een windstopper kost hier vanaf 25 euro, de duurste is 75 euro.
Lekker wandelen met de hond in één van de bossen die Almere rijk is? Dan is Engelse waxjas ideaal. Deze jassen zijn door hun afwerking met wax, volledig waterdicht. Een paar waterdichte leren laarzen er onder en in herfstachtig weer wandelen is geen 'moeten' meer. Factory Outlet heeft producten die je in een normale winkel niet zo maar vindt. Zoals een Ierse kabeltrui, gemaakt van speciaal wol. Of Noorse truien met een prachtig ijsmotief of gevoerd. Nautische en outdoorkleding heeft Factory Outlet van bekende merken en tegen aangepaste prijzen en voor buiten- of wintersporters is er van diverse merken thermo-ondergoed te vinden. En dat is ook voor paardrijders, schaatsers of wielrenners die geen winterstop houden, zeer comfortabel en warm.
Factory Outlet is nog tot en met de kerst geopend. Daarna pas weer in het voorjaar. Dus wees er snel bij! Open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Kijk voor meer info in de advertentie op pagina 3.

Factory Outlet Centre

Josephine Bakerstraat 7C
1311 GB Almere
036-5364148