Business Club Almeerse Hockeyclub verwelkomt nieuwe leden

22 april 2010 07:00

NAARDERBOS - De Business Club van de Almeerse Hockeyclub heeft vorige week de 'ABN AMRO Golfdag' georganiseerd, vernoemd naar de hoofdsponsor. Op deze compleet aangeklede dag bij Golfbaan Naarderbos, waar meer dan zestig leden gebruik van maakten, werden meerdere nieuwe leden verwelkomd en geïntroduceerd.


TV-persoonlijkheid Jörgen Raymann opende de dag met een presentatie, waarin onder andere de integratie van allochtonen in de hockey- en golfsport op een ludieke wijze werd aanbevolen. Zelf ontving hij van de club een 'starterpakket hockey', waardoor hij nu zelf het goede voorbeeld kan geven. Na de lunch, op het prachtig aangelegde en zonovergoten terras van Golfbaan Naarderbos, werden de ballen afgeslagen.
Richard de Vos van De Drukwerkverspreiders: "Als nieuw lid voelde ik me met mijn compagnon Paul Vleerlaag direct op mijn gemak. De sfeer was informeel, gezellig en de organisatie was goed. Tevens heb ik nog wat contacten kunnen leggen die me wellicht zakelijk van pas kunnen komen. Ik heb me zeer vermaakt."
Maarten Prinsze van Prinsze Notarissen: "Het was bijzonder gezellig, we hebben veel gelachen, het was bijzonder geslaagd. Moeten we vaker doen, zal ik maar zeggen. Wel jammer dat er geen prijs was voor de 'longest drive', want die had uiteraard voor mij geweest", aldus het kersverse lid lachend.
Toetredend lid Casper de Rooi van ANNO en Finn Hotel/Zalen:"Heel wat anders dan wat je normaal gewend bent. Leuk om ondernemers op een andere manier mee te maken. De organisatie, locatie en het weer deden de rest."


Ongedwongen

Joris Geerdes van Amice Advocaten: "We hebben op een ongedwongen manier nuttig kunnen netwerken, waardoor we met nieuwe bedrijven in contact zijn gekomen. Mijn collega Jeroen van Vliet en ik stelden het bijzonder op prijs dat we ook twee introducés mochten meenemen, waardoor we de band met deze zakenrelaties op een prettige manier verder konden versterken."
Als nieuwe Business Club leden werden Prinsze Notarissen, De Drukwerkverspreiders, Finn Hotel/Zalen, Svala Auto Almere (Volvo), Plus Supermarkt, Get Down Café, Graficiënt Printmedia, Hockey Republic, Koopster, ViniFins en vanaf 1 juli Almere DEZE WEEK.