Business Club WTC partner bedrijvenestafetteAlmere City Run: inschrijving Business Run gestart

07 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Er hebben zich al ruim zevenhonderd deelnemers aangemeld voor de individuele onderdelen van de Almere City Run. Inmiddels is ook de inschrijving van de Business Run gestart. De International Business Club van World Trade Center Almere Area (WTCAA) is officieel partner van het business-onderdeel van het nieuwe hardloopevenement.


Arjan Dokman, voorzitter van de Almere City Run, legt uit wat het onderdeel inhoudt: "De Business Run is een estafette voor bedrijventeams van drie personen. Iedere deelnemer loopt zeven kilometer, dat is één rondje om het Weerwater. Boven aan de Esplanade wordt gewisseld, samen lopen de drie deelnemers precies een halve marathon. En dit alles natuurlijk voorzien van een competitief sausje, waarbij de centrale vraag is welk team het 'best lopende bedrijf' van Almere is?!"

Verheugd

Dokman is zeer verheugd over de samenwerking rondom de Business Run met de International Business Club van het World Trade Center Almere Area: "De ambitie van het WTCAA is om bedrijven uit binnen- en buitenland met elkaar te verbinden, en die verbintenissen te gebruiken voor groei van de internationale economie van Almere. Dat past heel goed bij ons streven om met ons nieuwe hardloopevenement lopers en supporters van buiten de regio uit te nodigen onze stad te leren kennen. Dat is goed voor de stad, goed voor de winkels in het stadshart, en indirect ook goed voor het Almeerse bedrijfsleven. Met een combinatie van sport en ontspanning willen we zakelijke 'decision makers' het internationale karakter van Almere laten zien. Wij zijn dan ook heel blij met de International Business Club van WTCAA als partner van onze Business Run."
WTCAA

Ook Patricia van Giessen, Business Club manager, van WTCAA is blij met het partnership rondom de Almere City Run: "De bedrijvenestafette past heel goed bij de diverse activiteiten, die wij organiseren vanuit onze International Business Club. Onze leden in de regio kunnen elkaar beter leren kennen door samen te sporten, en wie weet melden zich rondom deze Business Run nog meer internationale bedrijven aan als lid van onze International Business Club. Sport brengt mensen bij elkaar, zo simpel is het."

In kader
Aanmelden
Deelnemers aan de bedrijvenestafette kunnen zich per team van drie lopers aanmelden op de website van de Almere City Run. Het inschrijfgeld bedraagt 100 euro per team, daarvoor krijgt iedere deelnemer een aantrekkelijk loperspakket:
-   Deelname aan de Almere Business Run, powered by International Business Club WTCAA
-   Kleed- en doucheruimte in de buurt van start en finish
-   Herinneringsmedaille en functioneel ASICS souvenir-shirt
-   Toegang tot de Almere City Run lounge - exclusief voor Business Runners en ACR-partners
-   Hapje en drankje na afloop, gelegenheid tot netwerken

Teams van drie bedrijfslopers kunnen zich voor de Business Run inschrijven op www.almerecityrun.nl. Per bedrijf kunnen meer teams deelnemen, op de website is ook meer informatie te vinden voor bedrijven die partner van de Almere City Run willen worden.
Informatie over de activiteiten en het lidmaatschap van de International Business Club van het World Trade Center Almere Area is te vinden op www.wtcaa.nl.