Businessmagazine wordt naamgever nieuw netwerkevenementAlmere zaken presenteert zich tijdens Bitterballe

18 januari 2012 06:00

ALMERE – Het nieuwe businessmagazine Almere zaken wordt de naamgever van het nieuwste netwerkevenement in Almere: de Almere zaken BitterballenBorrel. Tijdens de eerste bijeenkomst, donderdag 26 januari, presenteren de makers zich en is een ‘dummy’ van het nieuwe businessmagazine te bekijken.


Iedere ondernemer weet dat netwerken essentieel is voor het vinden van nieuwe relaties. Veel netwerkbijeenkomsten, zeker die van ondernemersverenigingen, zijn echter weinig verrassend omdat telkens dezelfde gezichten hun opwachting maken. Het is voor nieuwe leden vaak moeilijk om contact te maken. De Almere zaken Bitterballen Borrel is anders. Alle Almeerse ondernemers zijn welkom en kunnen op informele wijze met elkaar kennismaken.
Uitgevers Martin van Feggelen en Ron Broertjes van Almere zaken: “De Almere zaken BitterballenBorrel is een mooi moment om het nieuwe businessmagazine Almere zaken officieel te presenteren. Het magazine heeft als doelstelling om het Almeerse bedrijfsleven met elkaar in verbinding te brengen. Vandaar dat wij graag onze naam koppelen aan dit nieuwe en veelbelovende evenement.“

De Almere zaken BitterballenBorrel

Initiatiefnemer Timo Peters van het bedrijf Fair People is blij met de samenwerking met Almere zaken. “De Almere zaken BitterballenBorrel brengt ondernemers bij elkaar op een nieuwe, informele manier. In mijn netwerk wordt reikhalzend uitgekeken naar deze netwerkmogelijkheid, maar ook naar de komst van dit nieuwe businessmagazine dat gepersonaliseerd naar 11.000 ondernemers in Almere wordt gestuurd. Almere zaken is een schitterend platform om van de BitterballenBorrel Almere een groot succes te maken.”
BoatHouse

De eerste Almere zaken BitterballenBorrel wordt woensdag 26 januari gehouden in restaurant BoatHouse aan de Noorderplassenweg 150. De bijeenkomst begint om 17.00 uur. Tijdens de bijeenkomst zijn proefexemplaren (dummy’s) van het magazine te bekijken. Het eerste echte businessmagazine komt uit in de week van 19 februari.
De Almere zaken BitterballenBorrel wordt voortaan maandelijks gehouden in Almere. Iedere ondernemer is welkom. Aanmelden kan via de LinkedIn-groep Bitterballen Borrel Almere en de LinkedIn-groep Almere zaken.