Businesspartner Rodi Midden Nederland Beste Onderneming

01 april 2009 07:00

ALMERE - Businesspartner van Almere DEZE WEEK, Rodi Media is afgelopen week verkozen tot 'Beste Onderneming Noord-Holland 2008/2009' in het Zaantheater te Zaandam. Uit de tien genomineerden heeft de jury, bestaande uit prominente vertegenwoordigers uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven, Rodi Media als winnaar gekozen. Juryvoorzitter Jaap Bond heeft de prijs uitgereikt aan Dick Ranzijn, directeur Rodi Media.


Uit de tien genomineerden werden drie finalisten door de jury gekozen: Kverneland Group Mechatronics BV, NXS Internet BV/DCG BV en Rodi Media B.V. Zij hebben via een elevatorpitch nog een keer aan de jury en het publiek laten zien waarom juist zij de prijs moeten winnen. Hierna is de jury in beraad gegaan. De jury heeft unaniem gekozen voor Rodi Media. Rodi Media is voorgedragen door het personeel. Directeur Dick Ranzijn wist tot aan bedrijfsbezoek niets van de voordracht af. Ondernemer Dick Ranzijn, ooit begonnen als advertentieverkoper in loondienst, heeft bedrijf in ruim dertig jaar tijd opgebouwd tot waar het nu staat: uitgeven, drukken en verspreiden van 1,2 miljoen huis-aan-huis bladen per week, los van werk voor derden.
De derde ondernemingsverkiezing was een groot succes. Het aantal aanmeldingen dit jaar was een record: 85 ondernemingen hebben zich aangemeld of zijn voorgedragen voor de verkiezing. Ook het aantal mensen dat zich had aangemeld om de gala-avond bij te wonen was boven verwachting: 380 mensen.
De ondernemingsverkiezing is een initiatief van ABN AMRO, provincie Noord-Holland, de Kamers van Koophandel, Randstad, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd , HDC Media en RSM Niehe Lancée.