Businesswear bij nieuwe winkel Siempre

04 maart 2009 08:00

STAD CENTRUM - Sinds de opening van de eerste vestiging van kledingzaak Siempre in het nieuwe stadshart van Almere, nu bijna drie jaar geleden, had eigenaar Mike Emmelkamp duidelijk voor ogen: er liggen kansen in Almere voor de beleving van Siempre. En dat was goed te merken tijdens de exclusieve opening van de derde vestiging in het stadshart aan de Diagonaal 189: het liep storm.


De kleding in deze winkel sluit aan op de kleding in de andere twee vestigingen. "In alle Siempre-winkels vind je andere kleding", zegt Michael Nijhof, manager van Siempre. "De nieuwe vestiging aan de Diagonaal heeft bijvoorbeeld een aparte afdeling kinderkleding voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Maar ook confectie; een complete afdeling pakken en kostuums voor dames en heren van merken als Hugo Boss en Paul Smith."
Siempre voert alle lijnen van Boss: 'Black' (business), 'Hugo' (slank), 'Orange' (jeans/casual) en 'Green' (sportswear). "Van Boss hebben we ook kleding voor kinderen", vertelt Michael. "En daar hebben we een goede stap mee gezet, want het slaat echt aan. Verder vind je bij ons merken als La Martina, Tommy Hilfiger en Gant."
De zevenhonderd vierkante meter grote winkel heeft een interieur dat met "hetzelfde handschrift is geschreven" als de andere winkels. "Je kunt hier tot rust komen", zegt Michael. "Rustig een kopje goede Nespresso-koffie drinken tijdens het winkelen is onderdeel van onze beleving."
Siempre is geopend!

Siempre

Diagonaal 189
1315 XM Almere
036-5306725
www.siemprealmere.nl