Busiop-formule voldoet aan behoefte

12 november 2008 08:00

ALMERE - Verschillende onderzoeken tonen aan dat de Busiop-formule voor ZZP'ers aan een enorme behoefte voldoet. Uit onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) blijkt dat kleine ondernemingen en ZZP'ers een uitgesproken voorkeur hebben voor kleinschalige zichtlocaties met een eigen identiteit waaraan de kleine ondernemer zijn bedrijf wil verbinden.


Dat zijn belangrijke factoren voor de Busiop-doelgroep: ligging en bereikbaarheid, huurprijs, gebouwkwaliteit, parkeergelegenheid en uitbreidingsmogelijkheid.
Begeleidingsbehoefte van de (startende) en kleine ondernemer wordt bevestigd uit een rapportage van de provincies Flevoland en Zeeland. Deze provincies tellen veel starters en ZZP'ers. Uit de cijfers blijkt dat 50 procent van de starters na vijf jaar is gestopt. Het zijn vaak vaktechnisch sterke mensen, maar daarmee nog geen ondernemers. Ze vergalopperen zich in de kosten, besteden onvoldoende aandacht aan de opbrengsten en laten hun debiteurenbeheer vaak verslonzen uit angst de cliënt helemaal kwijt te raken. Ook ontplooien ze vaak geen goed netwerk.
BUSIOP TotalSupport biedt als onderdeel van de landelijke Busiop-organisatie juist gericht antwoord op bovenstaande behoeften. Busiop Nederland bestaat uit een aantal full-servicekantoren voor zelfstandige ondernemers zonder personeel (ZZP'ers) en kleinere ondernemingen. De kracht van de formule zit voor de Zelfstandig Specialisten in professionele en betaalbare kantoorruimte. Hierbij ontvangen de Zelfstandig Specialisten ook training en begeleiding inzake ondernemerschap en commerciële activiteiten. Daarnaast hebben ze de voordelen van een gezamenlijk klantennetwerk en de synergie van het ondernemen in teamverband.
BUSIOP TotalSupport
Gebouw Almere Staete
Radioweg 4
1324 KW Almere
036 -711 52 70
totalsupport@busiop.nl
www.busiop.nl/totalsupport