Camera concept Almere Buiten:Professionele camerabeveiliging tegen een eerlijke prijs

28 oktober 2009 08:00

POLDERVLAK - 'Zien wat er gebeurt als u er zelf niet bij bent' is de slogan van Camera concept, voor camerabeveiliging van objecten bij particulieren en zakelijke klanten. Eigenaar Marc Herdes: "Veertig procent van alle misdrijven wordt opgelost door middel van camerabeelden. Het is dus zeker de investering waard."


Maar zo'n enorme investering hoeft het beveiligen van een pand met camera's niet te zijn. "We importeren de A-merk camera's zelf, wat enorm de prijs drukt", zegt Marc. "We zijn echt de goedkoopste met kwaliteitsproducten en dan ook het nieuwste van het nieuwste. Al vanaf 459 euro hebben we een complete camera-beveiligingsset en dan hebben Almeerse ondernemers via het rijk nog eens recht op vijftig procent subsidie op camerabeveiliging. Almere, Rotterdam en Utrecht zijn namelijk de steden waar de meeste overvallen plaatsvinden en door subsidie te geven, moet dit teruggedrongen worden." De voorwaarde voor de subsidie is wel dat het bedrijf niet meer dan vijf vestigingen telt en er minder dan tien mensen in dienst zijn.
Marc: "En als wij dan ook nog eens de goedkoopste zijn scheelt het enorm in vergelijking met andere bedrijven. Want door tussenkomst van de leverancier, groothandel en verkoper betaalt de klant uiteindelijk veertig procent teveel. Omdat wij die stappen overslaan bespaar je die kosten. Klanten krijgen bij ons professionele camerabeveiliging tegen een eerlijke prijs."
Er zijn verschillende soorten camera's voor verschillende doeleinden. Buiten, binnen of op afstand bestuurbaar. Kom langs bij de winkel aan de Zandzuigerstraat 11a in Almere Buiten om ze te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. De camera's kunnen geïnstalleerd worden, maar klanten kunnen de goederen ook zelf installeren met ondersteuning van Camera concept. De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur.
Camera concept is een dochteronderneming van MegaSnel. MegaSnel is al tien jaar gevestigd in Almere.

Camera concept

Zandzuigerstraat 11a
1333 MV Almere Buiten
036 5298447
www.actiekelder.nl
info@actiekelder.nl