Castingdag Kanjerbabes enorm succes

28 oktober 2009 07:49

RANDSTAD - Maar liefst 48 kanjers kwamen afgelopen zaterdag af op de castingdag van fotograaf Frans van Zijst. Visagiste Charlotte leverde met haar twee assistentes een top-job. Met veel vaardigheid zorgde Charlotte (zelf ook voormalig kanjerbabe) ervoor dat de meiden er tot in de puntjes kwamen uit te zien.


Ze heeft daarvoor de nodige studies afgerond en haar koffer zit vol met het noodzakelijke beauty-arsenaal voor de modellen in spé. Zoals voor babe Fiona, die deze week als Kanjerbabe voor het voetlicht treedt.
Aangemoedigd door moeders, zusjes, broertjes en vriendjes stonden de babes voor de camera, waarbij de één vanaf de eerste foto gemakkelijk als een volleerd model stond te poseren en de ander pas na enige tijd de schroom van zich afwierp. Sommige meiden waren bloednerveus, maar werden direct door entertainment- en topfotograaf Frans van Zijst op hun gemak gesteld. Een groot aantal babes moest zelfs worden teleurgesteld, omdat ze de oproep te laat in de krant hadden zien staan of er door familie te laat op werden geattendeerd. Deze meiden komen binnenkort in de herkansing. Opvallend was het aantal leuke en spontane babes, dat in Almere woont. Zonder uitzondering ging iedereen er helemaal voor. De foto-studio werd bezet door Surinaamse, Antilliaanse, blanke, Chinese en een Turks meisje, die er allemaal het beste van maakten. Vooral op uitstraling werd gelet. Meisjes, die schuchter in foto-studio Impact Press aan de Markerkant arriveerden, ontpopten zich tijdens de photo-shoot als ware diva's.
Binnenkort gaat een talent-scout de foto's van de Almeerse kanjers op waarde beoordelen. Superkanjers krijgen daarna een uitnodiging voor een complete sessie, dus met diverse soorten kleding enzovoort. Daarna wordt opnieuw een selectie gemaakt. Alle babes maken kans op een aantal CD's en DVD's. Het pakket DVD's met de allernieuwste top-films is gratis door Bridge Entertainment Group in Hilversum ter beschikking gesteld. Dit pakket bevat films als Radeloos, Personal Effects, Hoogvliegers, Side Effects, maar ook de complete DVD-box (6 DVD's) van 't Schaep met de 5 Pooten.
Kortom, een zeer succesvolle casting-dag, waaruit duidelijk is geworden dat Almere barstensvol zit met leuke, spannende, spontane, maar vooral happy meiden die het leven zeer aangenaam vinden, maar waar nodig, ook de nodige serieuze kanten aanstippen.