Castingmiddag voor leuke en spontane meiden

14 oktober 2009 07:00

MARKERKANT - All In Produkties houdt zaterdag 24 oktober vanaf 13.30 uur een grote castingmiddag voor leuke en spontane meiden uit Almere. Meiden kunnen hier op de foto die wordt beoordeeld door een talent-scout. Hiermee kun je leuke foto-opdrachten binnenhalen.


Iedereen die hier aan meedoet, komt sowieso met haar foto in Almere DEZE WEEK en maakt kans op de nieuwste dvd's en cd's. Het fotograferen is gratis. Of ga voor die totale make-over en zie jezelf terug in het nieuwe lifestyle- en fashionmagazine dat met ingang van 1 november zal verschijnen. All In Produkties maakt hiervoor de foto's. Een kans voor alle spontane meiden uit Almere die niet te missen is. Visagiste Charlotte, ooit Kanjerbabe maar nu succesvol werkzaam op het gebied van fashion- en lifestyle, zal aanwezig zijn om de babes van advies te dienen en om daar, waar mogelijk, de gezichten van de nodige glans te voorzien.

Foto's

Hou de krant van volgende week goed in de gaten voor de laatste info. Mail alvast twee foto's van jezelf - gezicht en totaal - naar info@allinprodukties.nl of sms je gegevens onder vermelding van 'babe' naar 06-54705986.
De foto's worden gemaakt in fotostudio Impact Press aan de Markerkant 12-06-24 in Almere Stad.