Casual & betaalbare merkkleding Preferido opent tweede zaak aan Belfort

22 oktober 2008 07:00

ALMERE - "Onze modezaak is een enorm succes!" zegt Mando van Preferido. Samen met zijn compagnon Diego opent hij zaterdag 25 oktober een nieuwe tweede zaak aan Belfort 134 in het Almeerse stadshart. "In onze tweede Preferido verkopen wij casual kleding."


Special guest Yes-R komt de tweede zaak van Preferido zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur feestelijk openen. "Er is ook een DJ bij", zegt Mando enthousiast.
Preferido onderscheidt zich al vier jaar van andere kledingzaken met trendsettende kleding, schoenen en accessoires voor modebewuste vrouwen en mannen aan de Zoetelaarspassage. "Met topmerken als Dolce & Gabbana, Just Cavalli, Iceberg, Galliano hebben we enorm succes. We breiden nu uit met onze tweede zaak aan Belfort 134, die meer op casual mode gericht is", zegt Mando. "Belfort 134 verkoopt betaalbare merkkleding zoals Guess en Met Jeans, die helemaal hot is onder de jeugd, én merkkleding die in Almere nog niet verkocht wordt, zoals Ed Hardy."
Elk seizoen zoekt Preferido naar de nieuwste trends en merken uit Milaan, Berlijn, Los Angeles, Parijs en Barcelona. "Vanuit Amerika komt de hotste trend overgewaaid: Minnie-Tonka. Dat zijn een soort indianenschoentjes. Dat wordt net als Uggs een regelrechte hype. In de PC Hooft zijn ze al niet meer te krijgen."
Mando en Diego runnen hun familiebedrijf Preferido en die prettige sfeer brengen zij ook over naar de klanten. "Iedereen is zaterdag 25 en koopzondag 26 oktober van harte welkom om de collectie aan het Belfort 134 te bekijken." (Foto: Fred Rotgans)


Preferido

Belfort 134
Almere, stadshart
www.preferido.nl