Catwalk 3D bij Utopolis

11 mei 2011 05:00

STAD CENTRUM - Als eerste bioscoop in Nederland vertoont Utopolis aan het Forum 16 de film Catwalk 3D. Dit unieke event op dinsdag 17 mei wordt ‘aangekleed’ met voorafgaand een ‘real life’ modeshow van Hugo Boss.


De film is een modeshow met ontwerpen en interviews met wereldberoemde ontwerpers zoals Jean-Paul Gaultier, Valentino, Stephane Rolland, Christophe Josse en Georges Hobeika. ‘High Fashion’ uit Frankrijk ziet er dankzij het perfecte beeld- en geluidskwaliteit fantastisch uit.
Om deze avond compleet te maken, kunnen bezoekers voorafgaand aan de film genieten van een modeshow van de voorjaar/zomer collectie van Hugo Boss, verzorgd door de dames- en herenmodezaak Siempre aan Diagonaal 189. Een compleet aangeklede avond met een welkomstdrankje, hapjes, een modeshow en een goodiebag.
Ontvangst is om 19.00 uur, om 19.30 uur start het zaalprogramma en om 20.00 uur start de film Catwalk 3D. Kaarten kosten 15 euro per persoon en zijn direct aan de kassa verkrijgbaar of telefonisch te reserveren via 036-5300063. Of koop een e-ticket via www.utopolis.nl/eticket. Meer informatie is te vinden op www.utopolis.nl.