CD-release Almeerse band Kelly's Vacation

06 januari 2010 08:00

STAD CENTRUM - De Almeerse band Kelly's Vacation geeft op zaterdag 9 januari in Podium De Meester een feest rond de release van hun debuut-cd die volgens kenners wel eens voor de grote doorbraak zou kunnen zorgen. Eén van de tracks is gemixt en gemasterd in Amerika.


In de negen maanden dat de band bestaat heeft Kelly's Vacation een vliegende start gemaakt en op diverse podia in Nederland hun kunnen laten zien. Kelly's Vacation is een eigenzinnige band die opvalt door de diversiteit van de eigen composities, maar zeker ook door de muzikanten zelf. Niet in het minst door de energieke uitstraling van de getalenteerde leadzangeres Kelly Keet. Kelly's Vacation weet als geen ander een goede show neer te zetten en het publiek te verrassen en te vermaken met de energie die wordt uitgestraald.
Creatief brein achter de band is Sander Hoek, zeker geen onbekende in de Almeerse muziekscène. De basis van alle eigen composities komt van zijn hand, van ruige rock tot mooie pop-ballads. Zijn ideeën worden door de hele band uitgewerkt en gearrangeerd. Naast Kelly en Sander, bestaat de band uit drummer Remco Fransen, bassist Peter Zwart en gitarist Marcel Verkerk. Allemaal ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend.
De band zal in De Meester uiteraard de nieuwe cd geheel live spelen, met aansluitend nog een aantal previews van nieuwe nummers. De opening zal zeer verrassend zijn.
Op de website van de band staan diverse MP3's, foto's en filmopnames van diverse optredens.
De deuren van De Meester gaan open om 20.00 uur, het concert begint om 20.30 uur. De entree bedraagt 3 euro. Bij aankoop van de cd wordt het entreegeld van de aanschafprijs afgetrokken.