Centre Point gaat tennisvereniging promotenPrachtig gelegen buitentennisbanen

23 september 2009 07:00

ALMERE - Sportcentrum Centre Point, waar inmiddels naast tennis en squash ook fitness tot de mogelijkheden behoort, gaat "extra werk maken van de tien buitenbanen". Veel tennissers kennen deze prachtig gelegen buitenbanen nog niet. Toch schuilt er een unieke locatie voor veel tennisplezier achter de tennishallen aan de Waddendreef, naast het Beatrixpark.


Deze tien buitenbanen van gravel, waar de meeste competitiespelers nog steeds de voorkeur aan geven, krijgen de komende tijd extra aandacht. En daarbij gaat het om de volgende zaken:
o   Het lidmaatschap van de tennisvereniging geldt vanaf heden voor twaalf maanden, het hele jaar door dus, op de buitenbanen.
o   De 'all in-leden' van fitness kunnen het hele jaar door ook gebruik maken van de buitenbanen.
o   De tenniscompetitie van Tennisvereniging Centre Point zal worden gestimuleerd door het faciliteren van trainingen. Er zijn nog voldoende mogelijkheden om competitieteams op te geven.
o   Het Centre Point Open Toernooi zal ook worden aangekleed met allerlei activiteiten die het toernooi voor de deelnemers aantrekkelijk moeten maken.
Binnenkort start Sportcentrum Centre Point met een speciale ledenwervingsactie. Meer informatie: Sportcentrum Centre Point, Koninginneweg 1,1312 AW Almere, 036-5336736.