Charizzma terug in De President

17 februari 2010 08:00

STAD CENTRUM - Na een aantal uitstapjes naar andere locaties buiten Almere, is Charizzma weer terug in Almere, de stad waar het ooit is begonnen.


In De President in Almere zal na lange tijd de eerstvolgende editie plaatsvinden op 20 februari vanaf 23.00 uur. De President is een kleine gezellige club aan de Grote Markt met ruimte voor maximaal tweehonderd mensen. Snel kaarten bestellen is dus belangrijk.
De DJ' s deze avond komen allemaal uit Almere. De jongens van Remaniax timmeren de laatste maanden goed aan de weg met vele remixen voor anderen en hun eigen producties. Ook tijdens de laatste Amsterdam Dance Event in oktober 2009 waren de producties van de mannen regelmatig onderwerp van discussie.
El Toro is de 'resident-DJ' van Charizzma en was erbij van het eerste uur. El 'Edje' Toro is Almeerder in hart en nieren en daarom ook bij deze editie weer aanwezig.
Ook DJ Jose is aanwezig. Hij is met El Toro Resident DJ van Charizzma en medebedenker van de naam en organisator van Charizzma.
Voorverkoop voor dit feest loopt via www.ticketscript.nl. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.