Chemdry Van der Veer gaat verder als Chemdry Beekman

09 maart 2011 06:00

ALMERE - Tapijt- en meubelreiniger Chemdry Van der Veer is onlangs overgegaan in handen van Chemdry Beekman. De vorige eigenaar ging met pensioen en heeft het stokje overgedragen aan Ronald Beekman, die ook al vestigingen heeft in Zwolle, Nunspeet en Garderen. Voor de klant verandert er niets.


Beekman gaf veertien jaar geleden zijn bestaan als melkboer op en introduceerde zich als tapijt en meubelreiniger. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld in de schoonmaakbranche. Met de overname kan hij in een nog groter gebied de vloer aanvegen met vuil. Particulieren, bedrijven, zorginstellingen, gemeentelijke instellingen en scholen behoren tot zijn klanten.
Chemdry is een wereldwijd netwerk van tapijt- en meubelreinigingsbedrijven. Het reinigen is gebaseerd op een koolzuurprocedé en is milieuvriendelijk. Er wordt eerst gekeken bij een klant thuis en komt dan met een vrijblijvende prijsopgave. Kleden (bijvoorbeeld Perzische of Berberse) worden gehaald en gebracht. De meubels worden ter plekke gereinigd.
Het reinigen en beschermen van een tapijt in de huiskamer duurt ongeveer twee uur en is in anderhalf uur droog, dus er is dus weinig overlast.
Kijk voor meer informatie op www.chemdrybeekman.nl of bel 0800-4849364 (gratis).