Chinees specialiteitenrestaurant Jan's RiverNog meer keus uit Chinese topgerechten

28 april 2010 07:00

WATERWIJK - Het meest uitgebreide en lekkerste Chinese restaurant in Almere is Jan's River aan het Botplein 12. Het sfeervolle restaurant is onlangs volledig vernieuwd en verbouwd en heeft nu nog meer keus in Chinese specialiteiten.


Jan's River bestaat nu ruim vijf jaar en heeft in die tijd een grote schare vaste klanten opgebouwd. De gasten roemen de goede kwaliteit gerechten, die natuurlijk altijd vers bereid zijn. De nieuwe menukaart heeft als voorgerecht verschillende hapjes, waaronder ook dim sum en als hoofdgerecht Teppanyaki-gerechten en Cantonese specialiteiten. Meer keuze tegen een lagere prijs.
Voor een vaste prijs inclusief drankjes zoals bier, huiswijn, fris en koffie en thee, kunnen gasten onbeperkt genieten van de gerechten. Het principe is eenvoudig: in twee uur tijd kunnen gasten onbeperkt van de menukaart bestellen. De bestelling wordt direct klaargemaakt en aan tafel gebracht door de zeer gastvrije medewerkers.

Tijdelijk goedkoper

Tot eind juli zijn de onbeperkte en 'all you can eat diners' in prijs verlaagd. Van dinsdag tot en met donderdag is het voor volwassenen 22,50 euro inclusief drankjes, voor kinderen van 4 tot 12 jaar 13,50 euro.
Van vrijdag tot en met zondag en op feestdagen kost het volwassenen 24,50 euro en kinderen 13,50 euro, ook inclusief drankjes.
Maaltijden kunnen ook worden afgehaald of thuisbezorgd.
Jan's River

Botplein 12
1317 SL Almere
036-5333608
www.jansriver.nl