Circus Belly Wien op Esplanade

10 juni 2009 07:00

STAD CENTRUM - Circus Belly Wien presenteert met trots een internationale en klassiek circusprogramma. Van woensdag 10 tot en met zondag 14 juni staat het dierenrijkste circus van Nederland op de Esplanade in Almere Stad.


Met zes gitzwarte Friese paarden, tijgers, kamelen, apen, honden, zebra's, Indische olifanten en als klap op de vuurpijl de enige echte circusgiraffe van Europa: Kenay. Het spectaculaire programma is samengesteld door de familie Roman Zinnecker. Belly Wien heeft als motto 'Circus zoals circus hoort te zijn'. Het staat garant voor een feest voor jong en oud, waaraan een groot aantal topartiesten meedoen uit binnen- en buitenland.

Speeldata

De voorstellingen vinden plaats op de volgende tijdstippen: woensdag 10 juni: première om 19.00 uur. Donderdag en vrijdag om 16.15 en 19.00 uur, zaterdag om 15.00 en 19.00 uur en zondag om 14.00 uur.
Korting met reductiebon

De kaartverkoop is van 10.00 u tot 12.00 uur en een uur voor aanvang van de circusvoorstellingen aan de circuskassa. Circus Belly Wien is een circus met zeer vriendelijke entreeprijzen. Tegen inlevering van een reductiebon die bij winkels in het centrum liggen, kost het 's avonds 7 euro per persoon (behalve loge). 's Middags tegen inlevering van die bon 5 euro korting op de kassaprijzen.