Circusartiesten nemen winkelcentrum over

04 april 2012 05:00

STAD CENTRUM – Winkelcentrum Citymall Almere wordt van maandag 9 tot en met zondag 15 april tijdelijk overgenomen door acrobaten, clowns, muzikanten en evenwichtskunstenaars. Het winkelcentrum staat deze dagen geheel in het teken van Cirque du Soleil. Winkelend publiek maakt kans op kaartjes voor het nieuwe circustheaterprogramma Corteo.


Citymall Almere is officiële sponsor van Corteo. Deze show brengt het publiek in mysterieuze hogere sferen met een gevarieerd programma vol entertainment, comedy en improvisatie. Geïnspireerd op het wereldberoemde, rondtrekkende Canadese Cirque du Soleil, vinden er op woensdag 11, zaterdag 14 en zondag 15 april unieke parades plaats door Citymall Almere. Deze magische stoet met engelen, clowns, steltlopers en acrobaten, is voor iedereen vrij toegankelijk. De parades vinden plaats om 12.30, 14.00 en om 16.00 uur.

Leren jongleren

Voor kinderen is dit een spannende kennismaking met de wereld van het circus. Op deze paradedagen zijn er professionele make-up artists aanwezig in een speciale schminkstand, om kinderen mee te laten spelen in de fantasiewereld van Corteo en zich te laten fotograferen voor een digitale wand waarbij zij zelf een achtergrond kunnen uitkiezen.
In het weekend zijn er gratis optredens van Circus Balans en tijdens de hele circusweek geeft het bekende Amsterdamse Circus Elleboog kosteloze interactieve workshops voor kinderen. Daar leren zij de fijne kneepjes van het circusvak, zoals jongleren en allerlei andere acrobatische capriolen.
Win kaartjes voor Cirque du Soleil

Via de Facebook-pagina van Citymall Almere worden er in totaal vijftig kaartjes weggegeven voor Corteo. Deze internationale circusshow is vanaf 23 maart te zien in ons land.
Kijk voor meer informatie op:
www.citymall-almere.nl
www.facebook.com/citymallalmere